20 Mart 2015

Bardabas Çocuk Aktivite Kutuları


Bardabas Çocuk aktivite kutularını duydunuz mu???  
Biz zamane annelerinin çocuğumla evde nasıl kaliteli vakit geçirebilrim? Ona yetebiliyor muyum acaba? Daha nasıl aktiviteler yaparak onun gelişimine katkıda bulunabilirim? sorularına harika bir çözüm sunuyor.

Özellikle 2 yaşından sonra çocuğun evde geçirdiği zamanı verimli kılmak anne için zorlaşabiliyor. Ben Kaan'ı her hafta haftada birkaç gün oyun grubuna götürsem de, evde olduğumuz saatlerde ona her gün değişik aktiviteler yaratmakta zorlanabiliyorum hatta zorlanıyorum. Çünkü bu yaş çocuğu sürekli farklı birşeyler yapmak istiyor, meraklı, öğrenmeye çok açık.  

Ne kadar araştırıp sorarak yaşına uygun oyuncak alsam da, onun hayal gücünü geliştirecek, gerçek hayatla birleştirebileceği oyuncaklara bazen yeteri kadar yönlendirememiş olabiliyorum. İşte tam da bu noktada çocuk gelişimi uzmanları tarafından onaylanarak, yaş gruplarına göre hazırlanan Bardabas aktivite kutuları tüm ihtiyaçlara cevap oluyor.

Her ay farklı bir konseptte hazırlanan aktivite kutuları, içinde ihtiyaç duyulan tüm malzemeleri ile kapınıza gelirken, çocuklara keyifli ve kaliteli vakit vaat ediyor.

Bu hafta katıldığımız Bardabas'ın düzenlediği etkinlikte, uzmanlar eşliğinde yaptığımız bardabas aktivitelerine Kaan tek kelimeyle bayıldı, o kadar keyifli vakit geçirdi ve yaptığı aktiviteleri sevdi ki, etkinlik bitmesine rağmen masada kalan malzemeler ile hala oynuyordu.



Biz bundan sonra her ay kapımıza gelen Bardabas aktivite kutularını bu ay içinden nasıl aktiviteler çıkacak acaba diye heyecanla bekliyor olacağız. Çocuğun yaşına uygun ve çocuk gelişimi uzmanları tarafından onaylanarak hazırlanması benim en etkilendiğim kısım oldu.
Bu yüzden çocuğuyla evde kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmek isteyen tüm annelere kesinlikle tavsiye ederim, çocuğunuzun yaşına uygun, eğlenceli, farklı aktiviteler bu kutuların içinde sizleri bekliyor!



Her ay ayrı bir kutu, her kutu ayrı bir dünya
Bardabas Çocuk Aktivite kutuları

Sürpriz, eğlence, zihinsel gelişim… 2-10 yaş arasındaki çocukların zihinsel gelişimini destekleyen aktivite kutularıyla Bardabas, minikleri hem eğlendiriyor hem de yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardımcı oluyor. Çocukların yaşına göre, uzmanlar tarafından özel olarak oluşturulan kutular, her ay farklı bir konseptte hazırlanıyor ve kapınıza kadar geliyor. Üstelik her kutuda, Bardabas’ın maceralarının anlatıldığı bir hikaye kitabı ve 6 farklı aktivite bulunuyor.

Her ay farklı bir başlık altında hazırlanan Bardabas Çocuk Aktivite kutuları Eylül’e ayın aktivitelerini birleştiren kitap ve aktiviteler ile 2-10 yaş çocukların yaş gruplarına göre gönderiliyor. Çocukların yaşına uygunluğu Çocuk Uzmanları tarafından onaylı kutular malzemeleriyle kapınıza kadar geliyor. Bardabas kutularında aktiviteleri nasıl yapacağınızın anlatıldığı açıklamaların yanı sıra, yaparken ihtiyaç duyacağınız tüm malzemeler de yer alıyor. Karton bulmakla, yapıştırıcı ya da renkli kağıt aramakla uğraşmıyor, yalnızca kutuyu açıyor ve içindekilerle aktivitenin keyfini çıkarıyorsunuz.

Bardabas “çocuğumla ne yapsam?” diyen aileler için ideal çözüm

Evde çocuklarla keyifli ve kaliteli vakit geçirmek konusuna çözüm getiren Bardabas farklı metodlar ve malzemelerle ailelere güzel vakit sunuyor. Tüm malzemelerin kutuyla birlikte geliyor olması malzeme arama derdini ortadan kaldırıyor. Resimli açıklamalar ile etkinlik yapmak çok da kolay oluyor.

Kısa kısa:

·       Her ay yeni bir başlık altında yeni bir kutu yayınlanıyor
·       Her kutudan o ayın kutusunun işlendiği özgün bir kitap ve o kitaptaki hikaye etrafında toplanan 6 aktivite, yapmak için gerekli tüm malzemeler çıkıyor
·       Tüm aktivitelerle el ile, Bardabas atölyelerinde üretiliyor
·       Kutular her ay 2-3, 4-6 ve 7-10 yaş gruplarına, yaşa uygun beceriler gözönünde bulundurularak hazırlanıyor. Yani her ay 3 ayrı kutu yapıyoruz.
·       Aktiviteler Çocuk Gelişim uzmanı tarafından onaylı
·       1 Bardabas kutusu 49 TL, yılık abonelikte 35 TL’ye kadar iniyor. KDV ve kargo fiyata dahil
·       İster 1 kutu ister abone olabiliyorsunuz
·       1 kutu seçeneği ideal bir çocuk hediyesi
·       Kolay ulaşılabilmesi için ödemeler aydan aya kredi kartından tahsil ediliyor
·       Abone aile istediği zaman abonelikten çıkabiliyor
·       Türkiye’nin dört bir yanından abone çocukları olan Bardabas 2 seneyi aşkın süredir küçüklerle buluşuyor
·       Detaylı bilgi için Bardabas müşteri temsilcilerini arayabilir ya da internet sitesini ziyaret edebilirsiniz 0212.912 08 68 www.bardabas.com




Bardabas ekibi

Bardabas tamamen kadınlardan oluşan bir ekiple hazırlanıyor. Kurucusu, projenin fikir annesi Saba Karabey Bener. Londra Üniversitesi, Chelsea College of Art mezunu ve 2 çocuk annesi olan Bener, çocuğuyla aktivite yapmakta zorlanan, malzeme, fikir konusunda sıkıntı yaşayan aileler için bu projeyi başlattı. Kendisi halen Bardabas atölyesinde çocuklara ve ailelerine yeni aktiviteler bulmak için çalışıyor. Amacı Bardabas’ı Türkiye’den dünyaya yayılan çocuk aktivitesi denilince akla gelen isim haline getirmek.

2012 yılında kurulan Bardabas’ın isim annesi de yine Saba Karabey Bener. Bardabas projeyi temsil eden küçük uçan atın ismi. Her kutuda uçan atımızın maceralarının anlatıldığı bir hikaye kitabı bulunuyor. Bardabas ismi herhangi özel bir anlam içermiyor.



Bardabas Dünyası`na Hoşgeldiniz

Merhaba ben Saba ,
        Bardabas’ın fikir annesiyim.  Bardabas’ı  ‘çocuklarımız evde daha çok boyama yapsın, kağıtları kesip yapıştırsın, birkaç yönlendirme ile akıllarından geçenleri, yaratıcılıklarını ortaya çıkarsın’  düşüncesi ile kurdum.

        Bardabas aktiviteleri, kolay ulaşılabilen malzemelerle, çocuklarımıza yaratıcılık keyfi yaşatırken, el becerilerini arttırmayı hedefler, gelişimlerini destekler. Bazen bir kavanoz kapağı, bazen karton bir bardak ve lastik, aktivite gerçekleştirmek için yeterlidir.  “Güzel” ürünler ortaya çıkartmak için özel ve zor ulaşılan malzemelere ihtiyaç olmadığına inanıyoruz.  Önemli olan fikirdir.  Çocuklarımıza vermek istediğimiz sadece hayal güçleriyle, ellerindeki malzeme ne olursa olsun, başarılı işler yapabilecekleri yönünde özgüvendir.  Bardabas aktivitelerini yapan yavrularımızın bize ulaşan fotoğraflarında bizi en çok mutlu eden ayrıntı, aktiviteyi kendilerince farklı  yorumlayıp, birşeyler katıyor olmaları.

        Dünyada hızla gelişen “yavaş oyuncak” kavramı, çocukları bilgisayar, tablet ortamından uzak büyütmeyi amaçlar iken,  Waldorf okulları  felsefesi gibi öğretiler  çocuklarımızın yaratıcılıklarını arttırıyor ve aslında yaşama daha derinden  bağlıyor. Bardabas da yavaş oyuncak olarak tabir ettiğimiz, pille çalışmayan, kendisinden hareketli ya da ışıklı olmayan, çocuğun kendinden birşeyler katıp oluşturacağı akımın bir parçası. Bizler küçük ellerin kağıtlar, kumaşlar, yapıştırıcılar ve boyalarla kendi oyuncaklarını, süslerini, arkadaşlarına hediyelerini yaratabileceklerine inanıyoruz.

        “Bardabas” masallar dünyasından gelen uçan atımızın ismi. Karakterimiz atölyesinde çocuklar için aktiviteler hazırlar ve onlara dağıtır. Tamamen hayalgücümden çıkan Bardabas ismini uçan atımıza gene ben koydum.
          Bardabas’ın rengarenk aktiviteler dünyasına hoşgeldiniz!
          Saba Karabey Bener

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder