30 Ocak 2014

İyi ki Doğdun Oğlum !


15 Kasım 2012 15:09'da bir meleği, seni verdiler kollarıma, yanağın yanağıma değdi, o mis kokunla, ağlarken titreyen dudaklarınla titrettin içimi, tarifi olmayan bir aşktı bizimkisi...



Uzun, kıskandıran bakışmalarımız başladı sonra, anne kokusuyla göğsümde uyuyakalmaların harikaydı. İlk gülümsemenle, ilk agularla çılgına döndüm sonra. 




Nasil emekler derken, daha sehpahin kenarina tutunup kalkacak derken, neredeyse koşarak yürüyorsun şimdi. Anne diye seslenilmeyi hayal bile edemezken, her sabah 'anne' diyen sesinle gülümseyerek gözümü açıyor, yanağıma koyduğun öpücükle uyanıyorum. Bundan daha büyük bir mutluluk olabilir mi?

Canim oğlum, canımın parçası, kıymetlim, bugün 1 yaşına girdin... 



Önünde çook güzel bir hayat seni bekliyor oğlum, her anın tadını çıkar, hayallerinin peşinden git, erteleme, yaşa. Bil ki biz her zaman senin kararlarının arkasındayız ve bil ki senin bir damla gözyaşın için dünyaları yakacak bir ailen var.

Dünyanın en güzel duygusunu 'anne'liği bana yaşattığın için, annemin kıymetini bana hatırlattığın için teşekkürler oğlum.

Canım, kıymetlim, gülen yüzüm, 

Oğlum, iyi ki varsın, iyiki doğmuşsun,

Seni çok Seviyorum..


Annen

4 yorum:

  1. Çok anlamlı bir yazı, benim de kızımın doğum günü bugün. Ömür boyu sağlık, mutluluk içinde olsunlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) sizin kızınızın da doğum gününü kutlarım. Çocuklarımızın sevdikleri ile geçirecekleri sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömürleri olur inşallah..

      Sil
  2. Pelincim ne güzel anlatmışsın, Allah sizi ayırmasın. Annelik sana çok yakıştı.. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim, amin. Darısı başına inşallah, çok öpüyorum.

      Sil