3 Şubat 2014

Muhteşem İlk Yıl



Hamile olduğumuzu öğrendiğimiz andan itibaren içimizde uçuşan kelebekleri,  yaşadığımız mutluluğu, tarifi imkansız sevgimizi bebeğimizle paylaşmaya başlıyoruz. İlk ultrason görüntüsünü saklamayanımız var mı???
Elimiz sürekli karnımızın üstünde, karnımızı okşayarak bebeğimizle konuşuyoruz, gece yatarken sessizce iyi geceler bebeğim diyor, sabah ilk ‘günaydın’ı ona söylüyoruz. Yaşadığımız duyguları kağıda dökmeye karar veriyor, günlükler tutmaya başlıyoruz, tüm duygularımızı, hamilelik boyunca yaşadıklarımızı, o minik bebeğimizin hafta hafta gelişimini bu günlükte topluyoruz, ultrason görüntülerini yapıştırıyoruz, ilk hareketli videosunu saklıyoruz.

Bol bol hamile fotografları çektiriyoruz,  9 aylık o müthiş gelişimi, karnımızın ne kadar büyüdüğünü  görmek için her ay aynı yerde aynı kıyafetleri giyerek  fotograf çektirenlerimiz yok mu??? 


Doğumdan önceki son kareler ise en önemli kareler oluyor, 9 aylık heyecanlı bekleyişin sonunda çekilen bu son karelerde ise mutluluk, heyecan, hüzün hepsi var.  

Tüm bu hazırlığı, bebeklerimiz büyüdüğünde  bak seni beklerken neler yaşadık, işte böyle nokta kadardın sonra her ay nasıl da büyüdün,   diyebilmek, onlarla bu güzel anları paylaşabilmek için yapıyoruz.

İçimizde büyüttüğünüz o mucizeyi, 9 ay sonunda kucağımıza aldığımızda ise meleğimizin dünyaya “merhaba” dediği harika bir serüven başlıyor.

İlk bakışmalar, anneyle ve aileyle ilk buluşma anı, hastaneden çıkış,  ilk eve geliş, ilk banyosu,  lohusalık dönemi, kırklama, ilk evden dışarıya çıkış, 40 mevliti, ilk aguları, ilk gülüşü, ilk dişi, diş buğdayı, ilk tatili, ilk emeklemesi, ilk adımları, ilk anne demesi  derken, işte unutulmayacak anlarla dolu muhteşem bir “İlk Yıl” sizleri bekliyor. Fotograf makinenizi elinizden  düşüremeyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz, hazır olun! J
Bebeğimizle yaşadığımız her ilk bizim çok değerli değil mi? Bu anların fotografını çekebilmek için şekilden şekile girdiğimiz anlar olmuyor mu?  Ya da ilk aguları, gülümsemesini, emeklemesini, kelimelerini heyecanla kağıda döktüğümüz, tarihlerini not ettiğimiz anlar?

İşte bu harika anların hepsini muhteşem bir kitapta toplayıp bebeğinize yıllar sonra yüzünde kocaman bir gülümsemeyle okuyacağı  çok değerli bir armağan bırakmak istemez misiniz?

Anne karnında başlayan ve bebeğimizin ilk yılı için, Türk gelenekleriyle, aile kutlamalarıyla, unutulmaz anıları keyifle biriktirebileceğimiz gerçekten adı gibi muhteşem bir kitap var; “Muhteşem İlk Yıl”
Kitapta, bebeğinizin ilk görüntüsünden, aile soyağacına, ad koyma merasimine,  unutulmaz lohusa günlerine, ilk tatillerden, ilk bayramlara, ilk yılbaşına, çok özel anlara, ilk doğumgününe ve daha birçok ilk’e yer veriliyor. Kırklamanın nasıl yapıldığını, mevlitte neler yapılması gerektiğini, diş buğdayı kutlamasını hatta diş buğdayının tarifini bile bu kitapta bulabilirsiniz.



O kadar güzel görseller kullanılarak ve harika bir tasarımla hazırlanmış ki, bebeğinizi kucağınıza aldığınız andan itibaren bu kitabı çok keyifle ve özenerek dolduracağınıza eminim, bebeğinizin hangi fotoğrafını koyacağınızı seçmekte zorlanacağınız anlar olucak.

Bebeğimi kucağıma aldığımdan beri oğlum için keyifle doldurduğum bu kitapta benim çok kararsız kaldığım zamanlar olmadı değil J bebeğinize bırakacağınız müthiş bir hediye olduğu için çok çok çok özeniyorsunuz J
Bu kitabı bana hamileyken canım arkadaşım, Pelin’im hediye etmişti. Bu kitabı görür görmez çok beğenmiş, biran önce doldurabilmek için çok heyecanlanmıştım.



Sizin de bebeğiniz için keyifle dolduracağınız bu kitap aynı zamanda hamile bir arkadaşınıza vereceğiniz çok değerli bir hediye olabilir.

Muhteşem İlk Yıl kitabına www.muhtesemilkyil.com adresinden ulaşabilisiniz.   

Bebeğimizle yaşayacağımız bu muhteşem ilk yılda, anılarımızı toplayabileceğimiz harika bir kitap hazırladığı için de Sevgili Yulia Zülfikariye çok teşekkürler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder