14 Şubat 2015

HUGGIES Yenidoğan YENİLENDİ!

Yeni Huggies Yenidoğan
anne dokunuşu kadar hassas ve yumuşak...


Kısa bir süre sonra kucağıma alacağım minik bebeğimle yeni doğan bezlerine tekrar geri döneceğim bir dönemdeyim. O el kadar minicik bezlere tekrar merhaba diyeceğiz, çok heyecanlıyım!

Yeni doğan bebeklerin ciltleri çok hassas oluyor ve çok özel bir bakıma ihtiyaç duyuyorlar. Kaan'da birçok bebek gibi ilk doğduğunda çok hassas bir cilde sahipti ve özel ve çok hassas bir cilt bakımı uygulamıştım.

Huggies yeni doğan bebeklerin bu hassas ciltlerine nazik bir dokunuş sunabilmek için yenilenmiş. Yenilenen Huggies Yenidoğan'ın yeni Süper Emici ve Süper Yumuşak üst yüzeyinin sıvı kakayı ve ıslaklığı saniyeler içinde emmesi ile benim kucağıma almayı beklediğim bebeğim için ilk tercihim olucak...



Yenilenen Huggies Yenidoğan anne kucağının
yumuşaklığını yaşatıyor




Dünyaya gözlerini yeni açan bebeklerin ilk ayları alışma süresidir… Bu dönem içerisinde bebekler özel bir bakım ve ilgiliye ihtiyaç duyarlar. Huggies, yeni doğan bebeklerin hassas ciltlerine nazik bir dokunuş sunabilmek için anneleri Yeni Huggies Yenidoğan ile buluşturuyor. Bebeklerine sevgiyle bakan anneler için yenilenen Huggies Yenidoğan, daha yumuşak yapısıyla bebeklerin ihtiyacı olan özenli dokunuş ve korumayı bir arada sunuyor.

Huggies’in yeni SüperEmici™ ve SüperYumuşak™ üst yüzeyi sıvı kakayı ve ıslaklığı saniyeler içinde emiyor. Üst yüzeyindeki küçük yumuşak yastıklar ile bebek cildi ile sıvı kaka arasında bariyer oluşturan Yeni Huggies Yenidoğan, cildinin kuru kalmasına yardımcı oluyor. Yenilenen Huggies, daha yumuşak yapısıyla bebek cildine anne şefkati gibi nazik bir şekilde temas ediyor.


Yeni Huggies Yenidoğan, ıslaklık göstergesi ve nefes alan dış yüzeyiyle anne ve bebeklerine konfor ve rahatlığı bir arada sunuyor. İstenilen yerden yapışabilen yan bantlara sahip olan Yeni Huggies Yenidoğan, elastik bel bandı ile de bebeğin vücuduna uyum sağlıyor.

Yeni Huggies Yenidoğan ile her dokunuş sizinki gibi olsun...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder