13 Haziran 2015

Baby Shower , Batu Baran Geliyor!!!




İkinci hamileliğim olmasına rağmen bu sefer ilk doğumuma göre biraz daha gergin olduğumu hissediyorum, süreci tamamen bildiğim için sanırım. Bir de işin bambaşka duygusal bir boyutu da var tabii, Kaan. Bir yanım ona bu dünyada sahip olabileceği en güzekl hediyeyi vereceğimi söylerken bir yanım ona haksızlık ettiğimi, üzeceğimi söylüyor. Karmakarışık, çok yoğun duygular içerisindeyim. Bazen düşünmekten uykumun kaçtığı geceler oluyor.

Bu duygu yoğunluğu içerisinde, doğumdan önce tüm sevdiklerimle birarada olarak kendimi biraz daha motive etmek için baby shower organize etmeye karar verdim.

Organizasyon yapmayı oldum olası sevmişimdir zaten, bizzat kendim ilgilenmeyi de ayrı severim. Her detayıyla uğraşmayı, tasarımlarıyla ilgilenmeyi hep sevmişimdir. Yıllarca ajanslarla çalışırken de hep çalışmaların içinde olurdum zaten.

İlk işim baby showerımın konseptini belirlemek oldu. İkinci bir oğlum dünyaya geliyordu, benim için her zaman küçük oğlum diyeceğim bir oğlum daha olucaktı. Bu yüzden 'Little Man' konsepti tam da aradığım konseptti aslında. Bu konsept üzerine biraz araştırma yaptıkça tamam dedim, işte bu! :)

İstediğim konsepti bulmuştum, bu konsept üzerine uzun araştırmalar yaptım, basılı malzemeler, partinin renkleri, ikramlar, hediyeler herşey kafamda belirmişti. Yine her detayla kendim ilgilenmek ben yapmak istiyordum. Ajanslarda çalışan çok yaratıcı arkadaşlarım var, onlarla iletişime geçerek basılı malzemeler için briefimi verip, diğer hazırlıklar için de ben çalışmalara başlamıştım.

Mekan böyle organizasyonlarda tabiiki en önemli detaylardan, yaz dönemi olduğu için hem ferah, hem açık hava, hem de sevimli bir yer arayışı içerisindeydim. Bu doğrultuda mekan tercihimi Kaan'ın 1 yaş doğum gününü organize ettiğim  Tatlı Huzur Kalamış'tan yana kullandım.

Mekan sahipleri ve çalışanları ile daha önceden tanıştığımız için kendimi evimde hissettiğim daha sıcak bir ortam olacağına emindim, aynı zamanda birbirinden lezzetli ikramları ile de beni şaşırtacak bir menü ile karşılaşmayacaktım. Mekana giderek, kendileriyle bir toplantı yaptık ve organizasyonum için yapacağımız hazırlıkları detyalarıyla konuştuk ve menümüzü belirledik.

Kısa bir süre içerisinde hızla çalışarak tüm hazırlıklarımı tamamladım. Partim için hazırdım, tüm detaylar istediğim gibi olmuştu ama herşey sevgili dostlarımla birlikte anlam kazanacak ve güzelleşecekti.

O gün giyeceğim kıyafetimi de tamamen kendim tasarladım ve özel olarak diktirdim. Baby showerımda paylaştığım fotoğraflarımdan elbisemin çok yakıştığına ve nereden aldığıma dair çok yorum, mesaj ve email aldım, beğenileriniz için çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum.

Baby showerımda hamileliğimin kesinlikle en güzel günlerinden birini geçirdim, sevgi dolu bakışları, sımsıcak içten sarılmaları ve tüm pozitif enerjileri, kocaman gülümsemeleri ile yanımda olan, bana moral veren ve kendimi prenses gibi hissettiren, gelemese de mesajları, güzel dilekleri ile yanımda olan canım dostlarıma, aileme çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız, hayat sizlerle güzel.

O gün Kaan biraz hastaydı ve ilk başta onu partiye getirmemiştim, eşimle birlikte evde kalmıştı, biraz uyuduktan sonra kendini daha iyi hissederse eşim yanımıza getirecekti. Bir süre sonra eşimle telefonla konuştuğumuzda Kaan'ın çok iyi olmadığını ve getirmeyeceğini söylediğinde çok üzülmüştüm, içim burkulmuştu, ben evden çıkarken, annecim nereye gidiyorsun? ben de gelicem beni de götür lütfen, sesleri aklımdan çıkmıyordu. Sanki onu şimdiden bırakmışım gibi garip bir hisse kapılmıştım. Ama sonra bir sürprizle karşımda canım oğlum ve eşimi görünce mutluluktan havalara uçmuş ve işte o an tamamlanmıştım. Hamileliğim boyunca gösterdiğin ekstra hassasiyetin, deteğin ve anlayışın için sana da çok teşekkür ediyorum canım kocam, iyi ki sen varsın!





Bu güzel günden bana kalan birbirinden güzel fotoğraflarla sizi başbaşa bırakıyorum.
Sevgiler,



































2 yorum:

  1. Aaa Sevda:) Ortak arkadaşımız varmış, Sevda ile aynı şirkette hatta kattayız:)
    Hayırlısı ile gelsin Batu Baran sağlıkla, bereket getirsin evinize, Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlı maşallah. Bende de bitane var 3 yaşında denize gittik geçen gün kova aldık çok mutlu oldu suyu, denizi sevdi . Bu arada çocuk gelişimi ile ilgili bebeksayfasi.com diye bi siteden destek alıyorum fena değil site. Allah'a şükür sağlıklılar.Bende çocuktan sonra kendimdeki değişimleri yaşıyorum paylaşımınız da çok güzel. Sevgiler selamlar.

    YanıtlaSil