13 Nisan 2015

Legoland Discovery Centre İstanbul, Forum İstanbul'da açılıyor!

Geçtiğimiz haftasonu oğlumla sevgili Ece'nin  @hassasanne davetiyle İstanbul Forum'da Legoland Discovery Centre etkinliğine katıldık. Çocukların legolarla keyifle oynadığı etkinlikte, biz de Legoland hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldık.



3-10 yaş arası çocuklar için tasarlanmış yeni eğlence merkezi Legoland Discovery Centre, 2015 yazında Forum İstanbul'da kapılarını açıyor.

3-10 arası çocuklar için tasarlanmış eğlence merkezinde, 3000 metrekarelik bir eğlence alanı, 2 Lego ride, 15 Lego oyun alanı ve 4D sinema bulunuyor.

Eğlence merkezinde çocuklar aynı zamanda Model Builder Academy Uzmanları tarafından lego inşa etmenin ip uçlarını öğrenebilecek, ve İstanbul ve Avrupa'nın simge haline gelmiş binalarının ve önemli noktalarının Lego parçaları ile inşa edilmiş hallerini de görebilecekler.


Lego benim çocukluğumda en vazgeçilmez oyuncağımdı, şimdi oğlum için de bu geçerli, lego diyince çıldırıyor, ben zaten lego sevmeyen çocuk görmedim. O yüzden biz de Legoland'in açılmasını sabırsızıkla bekliyoruz!!!



Çocuğunuzun keyifle vakit geçireceği bu eğlence merkezi Legoland Discovery Centre'a yıllık üyelik ile farklı avantajlardan da yararlanbiliyorsunuz!

Detaylı bilgi için : www.legolanddiscoverycentre.com/istanbul/ adresini ziyaret edebilir ve açılış öncesinde indirimli bilet alabilirsiniz.


Legoland'i Facebook adresinden de takip edebilrisiniz:  facebook.com/LEGOLANDDiscoveryCenterIstanbul 

1 yorum:

  1. Günümüzdeki forum sistemleri çok değişmiştir.vbulletin forum kullanan çok azalmıştır, vbulletin kodlayıcıları, Jelsoft satildiginda ayrilip, Xenforo yu kurdular.Şuan Xenforu kullananan varsa javascript üzerine yapılmış bir forumdur. Denemenizi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil