27 Aralık 2015

JOHNSONS® BABY IŞILDAYAN PARLAKLIK SERİSİ SAÇ KREMİ İLE İPEKSİ YUMUŞAKLIKTA IŞIL IŞIL SAÇLAR

Prensesler gibi…




Minik prenseslere özel Johnson’s® baby “Işıldayan Parlaklık Serisi” ile prensesler sadece onlara özel ürünler ile banyonun keyfini çıkarıyor.


Johnson’s® baby “Işıldayan Parlaklık Serisi” ipek proteinleri ve argan yağı içeren saç kremi ile saçları nazikçe yumuşatıyor, banyodan sonra yıpranmadan kolayca taranmasını sağlıyor.  Saçlarına özel ilgi göstermek isteyen minik prenseslerin yepyeni tercihi olan Johnson’s® baby “Işıldayan Parlaklık Serisi” saçlarda ipeksi yumuşaklık sağlamasının yanı sıra saçın doğal parlaklığının artmasına ve elektriklenmesinin azalmasına da yardımcı oluyor.


Gerçek göz yakmayan formülüyle yıllardır banyoların vazgeçilmezi olan Johnson’s® baby; yeni ve komple saç bakım setinden oluşan Johnson’s® baby “Işıldayan Parlaklık Serisi” ile çocukların ve annelerin beğenisini topluyor.

Tüm dünyada annelerin, alkol ve paraben içermeyen formülüyle güvenle kullandığı, Johnson’s® baby “Işıldayan Parlaklık” komple bakım serisi; şampuan, saç kremi ve kolay tarama spreyinden oluşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder