26 Temmuz 2014

Uykuda Terleyenler için İyi bir Çözüm Önerisi Var... !!!


Bazı ürünler vardır olsa da olur olmasa da eksiklikleri hissedilmez ama bazıları vardır gerçekten ihtiyaç olan, hayatınızı kolaylaştıran.
Benim eşim gece uyurken özellikle baş kısmından çok terleyen biri, o yastık kılıfı, hatta yastık sucuk gibi olur,gece boyu ters düz edilir. Değiştirilen t-shirt sayısı  ise beşi altıyı bulur, sıksam su çıkacak kadar. Bu çok hafif bir sorun gibi görünse de insanın hayatını gerçekten zorlaştıran bir durum,  yaşam kalitenizi düşürüyor çünkü kesintisiz bir uyku uyuyamıyorsunuz.

Babam da aynen bu şekilde gece uykusunda çok terler, annem yıllarca terlemeyi önleyici farklı farklı ne kadar yastık aldıysa bu sorunu çözemediler.

Önce babamda sonra eşimde bu sorunu yaşarken şimdi de oğlumda da bunu yaşıyorum. Uyurken baş kısmından aşırı terliyor, uykudan uyandığında duştan çıkmış gibi saçları sırıl sıklam oluyor. Uyandıktan sonra önce saçlarını havluyla kurluyorum kışın ise saç kurutma makinesiyle kurutmak zorunda kaldığım zamanlar oluyor. Hele bu sıcak yaz günlerinde...

Tam da bu yaz sıcaklarında, Viskojel'in 3D teknolojisiyle ürettiği, jel teknolojisi ile hem vücut biçiminizi saran hem de uykuda daha serin hissetmenizi sağlayan yastığı ile tanıştık. İlk duyduğum andan itibaren beni çok heyecanlandırandırmıştı diyebilirim!
Jel teknolojisi vücut ısınızı düşürüyor ve daha serin ve rahat uyumanızı sağlıyor. Gece boyu terleyen eşim için bir çözüm oldu diyebilirim.
Jel teknolojisinin avantajının yanı sıra akıllı süngeri de sayesinde baş ve boynu sararak kaslarınızı da rahatlatıyor. Ben ve eşim uzun zamandır ortopedik yastıklar kullanıyorduk, öyle bir yastıkta yatmaya alıştıktan sonra inanın başka yastıkta yatmak istemiyorsunuz.

Bu yastığı denedikten sonra ilk tavsiye edeceğim kişi babam oldu tabiki. Babama heyecanlı heyecanlı bu yastığı anlattığımda, 2 haftadır o yastıkta yattığını söyledi bana!!! Gece boyu verdiği serinliğin onu çok rahatlattığını söyledi. Bundan sonra yastığı ilk deneyeceğim kişi oğlum olucak sanırım :)

Özellikle gece boyu terleme probleminiz varsa, bu sebepten kaliteli uyku uyuyamıyorsanız ve gerçekten bu sizin günlük yaşamınızı etkiliyorsa bu yastığı denemenizi kesinlikle tavsiye ederim!


Yastığı denedikten sonra tam da eşimle vücut için de böyle serinletici bir jel olsa diye konuşurken web sitesinde terletmeyen yatak üstü jel pedlerinin de olduğunu gördük! Tam istediğimiz şey! Tek kişilik ve çift kişilik yatak üstü terletmeyen jel pedlerden çift kişilik yatağa eşimin tarafına tek kişilik terletmeyen jeli de denemeyi düşünüyorum. Özellikle bu sıcak yaz günlerinde umarım çok işe yarar. Siz de ürünlere www.viskojel.com dan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder